Werkwijze - Autoschade Herstel De Groot

Welkom bij Autoschade Herstel de Groot
Zwarte Bergweg 16
7361 BC Beekbergen
(+31) 55-5060459
(+31) 6-53971866
Ga naar de inhoud

Werkwijze

WERKWIJZE
Autoschade overkomt iedereen
Wij zorgen ervoor dat uw auto vakkundig in originele staat wordt hersteld en u snel weer met uw eigen auto op weg bent.
1.  Schademelding
Nadat u schade heeft gekregen nemen wij alle benodigde informatie met u door, zoals uw NAW-gegevens, voertuiggegevens en schadegegevens. Er wordt een afspraak met u gemaakt voor het uitvoeren van de reparatie.


2.  Expertise
Wanneer het voor uw verzekering noodzakelijk is, zorgen wij ervoor dat de verzekeringsexpert de gelegenheid krijgt de schade aan uw auto te inspecteren. Uiteraard begeleiden we deze daarbij.


3.  Demontage
Op de afgesproken dag brengt u uw auto. Uw auto wordt voorzien van bekledingsbeschermers en indien de staat van uw auto het toelaat, wordt uw auto eerst gewassen. Alle in de weg zittende of te vervangen onderdelen, worden (tijdelijk) verwijderd. De te vervangen onderdelen, voeren wij af volgens de geldende milieueisen. Na de demontage wordt uw auto naar de plaatwerkerij gereden.
4.  Plaatwerken
Het plaatwerk wordt uitgedeukt, strak gemaakt of gedeeltelijk vervangen. Bij grote schade kan het zijn dat uw auto opnieuw ‘gericht’ moet worden. Wij werken met moderne en geavanceerde meet- en richtapparatuur. Hierbij maken we ook gebruik van een computerdatabase waarin per automerk en type vastgelegd is wat de ijkpunten zijn.
5.  Voorbewerking
Nadat uw auto is uitgedeukt en gericht, beginnen wij met het ontvetten en afplakken van de te spuiten delen. Daarna wordt uw auto zorgvuldig geschuurd en waar nodig geplamuurd. Na het schuren worden de te spuiten delen voorzien van een grondlaag en minuscuul gecontroleerd op oneffenheden. Als de auto helemaal strak en glad is wordt de auto opnieuw ontvet en afgeplakt voor het definitieve spuitwerk.
6.  Spuiten
In de geheel stofvrije spuitcabine wordt uw auto gespoten. De originele kleur wordt door een verfmix computer aangemaakt. In de hypermoderne spuitcabine kunnen zowel uw auto als de losse carrosseriedelen tegelijk gespoten worden. Er wordt bij het spuiten gebruik gemaakt van milieuvriendelijke high-solid en watergedragen lakken.
7.  Montage
Na het plaat- en spuitwerk wordt de auto weer opgebouwd. Onderdelen worden volgens de fabrieksgegevens gemonteerd. Door de samenwerking met de merkdealers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken van alle merken auto's. Er worden dan ook uitsluitend ORIGINELE onderdelen gebruikt om uw auto weer op en top te krijgen.
8.  Aflevering
Na reparatie wordt de auto gewassen, indien nodig gepolijst en het interieur schoongemaakt zodat deze klaar is voor aflevering. De receptionist(e) neemt contact met u op en spreekt met u af wanneer u de auto komt ophalen. U ontvangt een BOVAG garantiebewijs (4 jaar garantie of overname van de originele fabrieksgarantie) en u heeft de zekerheid dat u weer veilig op weg kunt.
Terug naar de inhoud