Vacatures - Autoschade Herstel De Groot

Welkom bij Autoschade Herstel de Groot
Zwarte Bergweg 16
7361 BC Beekbergen
(+31) 55-5060459
(+31) 6-53971866
Ga naar de inhoud

Vacatures

VACATURES / STAGE
Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Mensen die graag in een klein en gezellig team willen samenwerken. Samenwerken voor het ultieme doel een tevreden klant, die graag weer bij ons komt .

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Maar denk jij dat je past in ons bedrijf, laat dan geheel vrijblijvend je CV en brief met motivatie achter t.a.v. Henk de Groot. Je kunt dit mailen naar info@degrootautoschade.nl

Wij zijn Erkend leerbedrijf!

Autoschade Herstel De Groot is door de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf voor mbo-studenten. Dit houdt in dat wij aan alle voorwaarden voldoen om studenten een goede en veilige werkplek aan te bieden die aansluit bij hun opleiding Carrosserietechniek.

Om studenten te helpen hun leerdoelen te behalen zorgen wij binnen Autoschade Herstel De Groot voor de juiste begeleiding. Dit doen wij onder andere door een praktijkopleider aan te stellen die jou als student opleidt en coacht. Wij vinden het belangrijk onze kennis en ervaring door te geven aan een nieuwe generatie schadeherstellers.
Stage lopen bij Autoschade herstel de Groot betekent dat je aan verschillende automerken werkzaam bent. Samen zorgen we voor een succesvolle en leerzame stageperiode, waarbij je meedraait als een volwaardig lid van ons team.

Ben je nieuwsgiering naar de mogelijkheden en/of wil je meer informatie, neem dan contact op met Henk de Groot.
Terug naar de inhoud