Over ons - Autoschade Herstel De Groot

Welkom bij Autoschade Herstel de Groot
Zwarte Bergweg 16
7361 BC Beekbergen
(+31) 55-5060459
(+31) 6-53971866
Ga naar de inhoud

Over ons

Over Ons
KWALITEIT IS EEN KEUZE
Autoschade Herstel De Groot is gespecialiseerd in het herstellen van schades hoe klein of groot deze ook mogen zijn. In de ruim 17 jaar dat ons bedrijf bestaat zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd BOVAG schadeherstelbedrijf.
Wij herstellen schade's aan personenauto’s en bedrijfswagens volgens de BOVAG richtlijnen. Inmiddels zijn wij een begrip in de regio en werken wij niet alleen voor particulieren maar ook voor autobedrijven en dealers die geen eigen schadeherstelafdeling hebben. Zij besteden de schades geheel of gedeeltelijk aan ons uit.
Met de zeer ervaren en hoog opgeleide autoschade herstellers en autospuiters kan de hoogst haalbare kwaliteit op elk gebied van autoschadeherstel worden gerealiseerd. Wij staan garant voor een snel en vakkundig schadeherstel aan uw auto. Zo werken wij altijd met de nieuwste reparatietechnieken en volgens de laatste veiligheidseisen. In onze mengkamer kunnen wij iedere gewenste autokleur van ieder automerk maken met onze kleurencomputer.

In de moderne spuitafdeling werken wij met autolakken, waaronder de watergedragen lakken, die het milieu zo min mogelijk belasten.

Bij ons....

Krijgt u de volgende garanties:

Vakkundig schadeherstel met 4 jaar BOVAG garantie
Schadetaxatie en expertise
Alternatieve reparatiemethodes
Glasschadereparaties
Rechtstreekse financiële afhandeling met verzekeraar
Vervangend vervoer beschikbaar

Wat doen wij nog meer?

Wij verzorgen het spuiten van:

– industriewerk
– keukens
– meubels
– speciaal spuitwerk
– motoren / brommers
Terug naar de inhoud