Spotrepair - Autoschade Herstel De Groot

Welkom bij Autoschade Herstel de Groot
Zwarte Bergweg 16
7361 BC Beekbergen
(+31) 55-5060459
(+31) 6-53971866
Ga naar de inhoud

Spotrepair

SPOTREPAIR
SPOTREPAIR
Kleine autoschades kunnen vaak snel hersteld worden door gebruik te maken van spotrepair, een innovatieve reparatiemethode waarbij niet meer het gehele paneel van de auto verwijderd hoeft te worden. Heeft u bijvoorbeeld een kleine beschadiging van een bumper, krassen op uw portier of andere kleine autoschade? Dan is het vaak niet nodig om een heel onderdeel opnieuw te spuiten, maar kan plaatselijk bijspuiten, zonder het demonteren van bepaalde onderdelen, voldoende zijn om de schade te herstellen. Er wordt gesproken van spotrepair wanneer de autoschade kleiner is dan een vel A4 papier. Hiernaast kan spotrepair vaak alleen toegepast worden als het over een vlak oppervlakte gaat.
Spotrepair bespaart tijd en kosten
Het voordeel van spotrepair is dat dit proces veel tijd bespaart en dus ook kosten. Uw auto hoeft namelijk vaak niet naar de garage en is vaak binnen een dag hersteld  en klaar voor gebruik. Hiernaast is spotrepair meestal, afhankelijk van de staat van de lak, onzichtbaar.
Spotrepair bij Autoschade herstel de Groot
Heeft uw auto krasschade of andere kleine schade opgelopen? Geen zorgen. Wij verzorgen snel, vertrouwd en vakkundig uw kleine autoschades. Onze professionals schuren uw krasschade, deze wordt vervolgens, indien nodig, geplamuurd en in de grondverf gezet. Hierna wordt uw auto bepoten met een nieuwe laklaag. U kunt dezelfde dag nog met een gerust hart de weg op met uw krasvrije auto!
Kosten spotrepair

Spotrepair is een stuk voordeliger. Benieuwd naar wat de kosten zijn voor een spotrepair reparatie? Dit is bij ieder soort schade weer anders, maar om een goede indicatie te krijgen voor het schadeherstel aan uw auto kunt u vrijblijvend een afspraak maken.

Terug naar de inhoud