Ruitschade - Autoschade Herstel De Groot

Welkom bij Autoschade Herstel de Groot
Zwarte Bergweg 16
7361 BC Beekbergen
(+31) 55-5060459
(+31) 6-53971866
Ga naar de inhoud

Ruitschade

RUITSCHADE
Eerst repareren, dan pas vervangen.
Ruitschade

Een ster in uw voorruit?
Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, omdat de gehele ruit vervangen moet worden, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto. Tijdig repareren is daarom erg belangrijk.
Verreweg het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde kunsthars. Na het zorgvuldig verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.
Voorruit vervangen
Een beschadigde voorruit proberen we altijd eerst te herstellen, maar soms moet toch de hele voorruit vervangen worden. De vervanging wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs. Wij gebruiken glas dat geproduceerd is volgens de OEM-normen en rechtstreeks van leveranciers komt die ook aan autoconstructeurs leveren. Dit betekent dat alle ruiten die we monteren dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit die we vervangen. In geval de benodigde ruit in voorraad zou zijn, kan deze na afspraak binnen de 24 uur geplaats worden.
Kenteken graveren

Als een autoschade bij ons hersteld wordt, graveren wij het kenteken op verzoek van de klant in alle ramen. Wordt een ruit vervangen, dan graferen wij het kenteken op dezelfde plaats terug.
Terug naar de inhoud