Restylen - Autoschade Herstel De Groot

Welkom bij Autoschade Herstel de Groot
Zwarte Bergweg 16
7361 BC Beekbergen
(+31) 55-5060459
(+31) 6-53971866
Ga naar de inhoud

Restylen

RESTYLEN
Uitdeuken zonder spuiten
Restylen

Restylen wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van bv; parkeer, transport of hagelschade en dergelijke. In principe wordt hiermee bedoeld: deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar ook grotere deuken kunnen vaak met succes hersteld worden Met speciaal gereedschap en een lamp wordt het deukje nauwkeurig terug gedrukt in zijn oorspronkelijke vorm, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast. Wel is het een voorwaarde dat de lak niet beschadigt is.
WAAROM RESTYLEN?
Uitdeuken is zeer geschikt voor kleinere deuken (ter grootte van een 2 euro muntstuk). Denk aan parkeerdeukjes, transportschade of deuken door een openslaand portier. Maar ook bij grotere deuken boeken we vaak verbluffende resultaten. Het is wel een voorwaarde dat de deuk geen lakschade heeft en goed is te bereiken. Restylen is een kostenbesparende techniek, van gemiddeld 70% ten opzichte van traditioneel herstel.
Hoe werkt het?
Met een speciale lamp met reflecterend licht wordt de deuk geanalyseerd. Vervolgens wrijven, duwen en masseren we de deuk met speciale tools uit de carrosserie. Een combinatie van puur vakmanschap en gebruik van eersteklas gereedschap.
Voordelen:
  • Perfecte kwaliteit.
  • De schade wordt voor de volle 100 % hersteld.
  • Er ontstaat geen lakschade.
  • Uitdeuken zonder spuiten is zonder meer voordeliger.
  • U vermijdt dure demontage- en spuitkosten en dat merkt u aan de factuur.
  • Snelle reparatie, een bescheiden deuk kan binnen een uur volledig hersteld worden.
  • De oorspronkelijke lakkleur blijft behouden, dus geen kleurverschillen.
  • Het is niet nodig om de carrosseriedelen over te spuiten.
  • Milieuvriendelijk proces
Hageldeuken herstellen

Ook het herstellen van hagelschade kunt u aanons overlaten. Of het nu gaat om 50 of om 500 deukjes, onze methode garandeert 100% herstel. De hageldeukjes worden er met speciale technieken en gereedschappen uitgewreven. Zonder het risico van kleurverschil, zonder lakschade en geen dure spuitkosten.
Terug naar de inhoud