Schadeherstel - De Groot Autoschade

Ga naar de inhoud    055-5060459

Schade aan uw voertuig? Wij zijn dag & nacht bereikbaar!
Het is natuurlijk erg vervelend dat uw auto schade heeft. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor vervangend vervoer en regelen de schadeafhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Dit omdat wij dé beste autoschadehersteller zijn en weten hoe kostbaar uw tijd is. Uw auto wordt natuurlijk snel en vakkundig gerepareerd. Wij bieden u dus een totaaloplossing, omdat wij u graag weer snel op weg willen helpen!

               
 

 

 

 

 

WERKWIJZE

 

SPOTREPAIR

 

RESTYLEN

 

RUITSCHADE

 

Van de intake tot het volledig invullen van het schadeformulier, het contact met uw verzekeraar , van vervangend vervoer tot een schone auto bij vertrek.

 

Spotrepair moet men zien als een alternatieve reparatietechniek. Door de beperkte grootte van de herstelling is het een spuittechniek die qua kosten lager ligt dan traditioneel schadeherstel.

 

Restylen wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van bv; parkeer, transport of hagelschade en dergelijke.

 

Een sterretje in uw voorruit niet groter dan één euromuntstuk, kunnen wij eenvoudig voor u repareren. Het wordt door onze ruitspecialist opgevuld met hars, waardoor het niet verder kan scheuren.

 

 


 


 


Terug naar de inhoud