Over ons - De Groot Autoschade

Ga naar de inhoud    055-5060459

Over ons

Autoschade Herstel De Groot is gespecialiseerd in het herstellen van schades hoe klein of groot deze ook mogen zijn. In de 10 jaar dat ons bedrijf bestaat zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd FOCWA Eurogarantbedrijf.

Wij herstellen schade's aan personenauto’s en bedrijfswagens volgens de FOCWA richtlijnen. Inmiddels zijn wij een begrip in de regio en werken wij niet alleen voor particulieren maar ook voor autobedrijven en dealers die geen eigen schadeherstelafdeling hebben. Zij besteden de schades geheel of gedeeltelijk aan ons uit.

Met de zeer ervaren en hoog opgeleide autoschade herstellers en autospuiters kan de hoogst haalbare kwaliteit op elk gebied van autoschadeherstel worden gerealiseerd. Wij staan garant voor een snel en vakkundig schadeherstel aan uw auto. Zo werken wij altijd met 
de nieuwste reparatietechnieken en volgens de laatste veiligheidseisen. In onze mengkamer kunnen wij iedere gewenste autokleur van ieder automerk maken met onze kleurencomputer.


In de moderne spuitafdeling werken wij met autolakken, waaronder de watergedragen lakken, die het milieu zo min mogelijk belasten. 


 


 


WIJ DOEN OOK
 

CLUBSPONSORING

 

LINKS

 


 


 


 


Terug naar de inhoud