Garantie - De Groot Autoschade

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Service
     055-5060459
 
 
 
 

Kwaliteit & garantie
 
Autoschadeherstel de Groot hanteert hoge kwaliteitsnormen en biedt een voortreffelijk dienstenpakket waaronder zeven jaar onvoorwaardelijke garantie op elke reparatie. Een garantie die het erkende vakmanschap en de zorgvuldige manier van werken nog eens bevestigt. Deze unieke garantie is samengesteld door een commissie van de ANWB en de Focwa.


Wij zijn een Focwa Eurogarantbedrijf. Wij werken alleen met hoogwaardige leveranciers om ons werk goed uit te voeren. Zelfs uw fabrieksgarantie komt niet in gevaar. Is er op de herstelde delen een langere garantie termijn vanuit de fabriek, dan wordt deze automatisch overgenomen. U wilt toch ook dat uw auto weer in perfecte staat wordt afgeleverd.

Zorgvuldig en vakkundig schadeherstel van de auto staat bij ons voorop. Wij zorgen er voor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na repa
ratie precies voldoet aan de door de fabrikant vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen. Voor zo ver mogelijk, werken wij met milieuvriendelijke en hoogwaardige producten en apparatuur. Waaronder PPG autolakken en Audatex voor de schadeafhandeling. Als FOCWA-bedrijf houden wij ons aan alle wettelijke eisen op het gebied van Arbozorg en Milieu.


Kortom, u kiest toch ook liever voor een ERKEND bedrijf.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu