Caravanschade - De Groot Autoschade

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

     055-5060459
 
 
 

Caravan reparatie
Schade aan uw caravan? Waarom een gehele wand van uw caravan vervangen bij een lichte deuk in uw caravan.
Autoschade Herstel De Groot is een specialist in caravan reparaties.

Het CaravanRepairĀ® concept.
Wij werken volgens het Caravan Repair concept. Is uw caravanwand of de wand van uw camper beschadigd dan is het niet nodig om de gehele wand te vervangen. Door de samenwerking van Caravan Repair met HBC system kunnen wij uw camper of caravan onzichtbaar herstellen.

Het herstel van kleine beschadigingen aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. Tegenwoordig kennen we nieuwe technieken waarbij vervanging niet altijd meer nodig is. Schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt op een speciale plamuur op de schadeplek aangebracht en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien!

Autoschade Herstel De Groot is gecertificeerd om met deze unieke methode reparaties aan uw caravan uit te voeren.
Wij handelen de schade volledig voor u af. Door contracten met vrijwel alle verzekeraars, wordt de faktuur rechtstreeks ingediend. Het gemak is voor u en veelal gratis! Voor meer informatie over het CaravanRepairĀ® concept kunt u bij ons terecht.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu