Autoruitschade - De Groot Autoschade

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Schadeherstel
     055-5060459
 
 
 
 

Ruitschade
Wij proberen altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, vervangen kan altijd nog.
Bij een voorruitschade kijken we eerst naar de omvang en de soort beschadiging. Is het totale sterretje niet groter dan een 1 Euro muntstuk , dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden. Is de beschadiging groter, dan moet de voorruit vervangen worden.

Verreweg het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde kunsthars. Na het zorgvuldig verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.

       

Voorruit vervangen
Een beschadigde voorruit proberen we altijd eerst te herstellen, maar soms moet toch de hele voorruit vervangen worden. De vervanging wordt uitgevoerd door onze professionele monteurs. Wij gebruiken glas dat geproduceerd is volgens de OEM-normen en rechtstreeks van leveranciers komt die ook aan autoconstructeurs leveren. Dit betekent dat alle ruiten die we monteren dezelfde kwaliteit hebben als de originele ruit die we vervangen. In geval de benodigde ruit in voorraad zou zijn, kan deze na afspraak binnen de 24 uur geplaats worden.

Kenteken graveren
Het graveren van een kenteken is een permanente markering die uw eigendom waardeloos maakt voor diefstal en heling. Wij graferen het kenteken in alle ramen die in de auto zitten. Aangezien het nogal wat kost om alle ruiten te vervangen, is het voertuig minder aantrekkelijk voor iemand met kwade bedoelingen.
Als een autoschade bij ons hersteld wordt, graveren wij het kenteken op verzoek van de klant in alle ramen. Wordt een ruit vervangen, dan graferen wij het kenteken op dezelfde plaats terug.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu